Lekkere trek

Wereltreis + vriendenplank

Op wereldreis, of sowieso op vakantie, gaan zit er voorlopig niet in. 
Daarom hebben we nu een leuk nieuw arrangement: een middagje op Wereltreis door Terneuzen!

Tip: ook te boeken op Koningsdag!

Met je Wereltpaspoort volg je een leuke route door het centrum van Terneuzen en verzamel je onderweg allerhande aanwijzingen om het wereltraadsel op te lossen. En dat is echt niet zo eenvoudig. Naast een speurtalent wordt je logisch denkvermogen ook op de proef gesteld. Normaal zouden we dit in combinatie met lunch of diner als een uitstapje aanbieden, maar tot we open mogen bieden we nu tijdelijk een speciale variant:

Wereltreis met vriendenplank

Ga er eerst lekker op uit om het Wereltreis-mysterie op te lossen en sluit je avontuur af met onze heerlijke vriendenplank. Een plank vol lekkere drankjes en gerechtjes. Voor 4 personen bevat de plank: 4 flesjes Desperado of Weihenstephaner Hefeweissbier of een fles witte/rosé wijn geserveerd in een emmertje ijs, brood / aioli / warme snacks / patatas / soep / salade / kipspies met saus / olijven en salami.
Je neemt na afloop van je Wereltreis de plank mee naar huis om thuis te genieten. Dit arrangement bieden we aan op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 18.00 uur (en op Koningsdag). Op de maandag erna komen wij tussen 17 en 19 uur de plank weer ophalen.
Dit hele arrangement kost € 22,00 pp.

En dan hebben we nog een extraatje: iedere deelnemer die na afloop het juiste antwoord instuurt, maakt kans op een gratis vriendenplank. Elke maand verloten we onze vriendenplank onder de goede inzendingen.

De Take-away plank is ook te bestellen zonder Wereltreis arrangement. 

Bestel jouw Wereltreis

Aantal personen
Datum
Tijdsstip
Drank keuzeJouw gegevens

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres