Kersstraat 13
4531 EV Terneuzen

T: 0115 - 769 002
info@werelt.nl

Wereltreis + vriendenplank

Op wereldreis, of sowieso op vakantie, gaan zit er voorlopig niet in. 
Daarom hebben we nu een leuk nieuw arrangement: een middagje op Wereltreis door Terneuzen!

Met je Wereltpaspoort volg je een leuke route door het centrum van Terneuzen en verzamel je onderweg allerhande aanwijzingen om het wereltraadsel op te lossen. En dat is echt niet zo eenvoudig. Naast een speurtalent wordt je logisch denkvermogen ook op de proef gesteld. Normaal zouden we dit in combinatie met lunch of diner als een uitstapje aanbieden, maar tot we open mogen bieden we nu tijdelijk een speciale variant:

Wereltreis met vriendenplank

Ga er eerst lekker op uit om het Wereltreis-mysterie op te lossen en combineer dit met onze heerlijke vriendenplank. Een plank vol lekkere drankjes en gerechtjes. Voor 4 personen bevat de plank: 4 flesjes Desperado of Weihenstephaner Hefeweissbier of een fles witte/rosé wijn geserveerd in een emmertje ijs, brood / aioli / warme snacks / patatas / soep / salade / kipspies met saus / olijven en salami.

Je kunt eerst op Wereltreis gaan en na afloop op ons terras genieten van de vriendenplank (andersom kan ook natuurlijk!). Dit arrangement bieden we aan op woensdag t/m zondag tussen 14.00 en 18.00 uur. 
Dit hele arrangement kost € 22,00 pp.

En dan hebben we nog een extraatje: iedere deelnemer die na afloop het juiste antwoord instuurt, maakt kans op een gratis vriendenplank. Elke maand verloten we onze vriendenplank onder de goede inzendingen.

 

Bestel jouw Wereltreis

Aantal personen
Datum
Tijdsstip
Drank keuzeJouw gegevens

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres