Kersstraat 13
4531 EV Terneuzen

T: 0115 - 769 002
info@werelt.nl

Escape in the City

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van Terneuzen! Een superspannend uitje!

Van het populaire concept Escape Room heeft TB Events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld: Escape in the City. De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen. Samen met je groep ga je de stad in en heb jij de taak om alles op te lossen en de sleutel van de stad in je bezit te krijgen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingactiviteit in de stad!


Wat staat je te wachten tijdens Escape in the City?

Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad!?

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder het genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking en wordt het winnende team bekend gemaakt!

Game Escape in the City + Diner € 62,50 p.p.


Ben je klaar voor dit leuke escapespel? Mail ons om dit leuke uitje voor je in te plannen. Escape in the City is alleen te boeken MET diner. Minimaal 12 personen. Kleinere groepen of groepen groter dan 30 personen, ontvangen een aangepaste offerte.